fbpx
(Rivulet) الشيخ زايد ( توين تاورز - مبني سي - الدور السادس - عياده (م) )
Twin Towers, Sheikh Zayed, Giza, Egypt - Building (C) - 6th Floor - Clinic M
رقم التليفون
01023352112

مركز العلاج بالابر الصينيه في ٦ اكتوبر ، مصر؟

عياده مركز دكتور العلاج ابر صينيه في ٦ اكتوبر – الشيخ زايد – مصر – عياده مركز دكتور علاج الم الرقبه – عياده مركز دكتور علاج الالام الظهر – عياده مركز دكتور علاج الصداع والصداع النصفي – عياده مركز دكتور علاج الارق – عياده مركز دكتور الالم في الكتف – عياده مركز دكتور اضطرابات النوم – عياده مركز دكتور الالام السرطان – عياده مركز دكتور فايبروملجيا – عياده مركز دكتور مفصل الركبه ، الكتف ، اليد، القدم ، الالام الحاده والمزمنه ، الالام في المفاصل بعد الكيماوي لمرضي السرطان ، تنشيط الدوره الدمويه ، الاكتئاب ،الدوخه و الزغلله ، الالم في المعده والتمزق، والانزلاق الغضروفي للفقرات العنقيه والصدريه ، الظهريه ، القطنيه و العجزيه. ومفصل الكوع واختناق الاعصاب، والتنميل.

Circle 5 clinic

عياده سيركل ٥

العنوان

توين تاورز – الشيخ زايد – مبني سي – الدور السادس

رقم الهاتف

01111222018

مركز العلاج بالابر الصينيه في ٦ اكتوبر ، مصر؟

3 comments

  1. Circle 5 clinic in shiekh zayed

  2. عياده سيركل ٥ الشيخ زايد

  3. الدور السادس – مبني سي

Leave a Reply

WhatsApp الاستفسار والحجز اونلاين